iconen en pictogrammen

We specialiseren ons graag in het ontwerp van iconen en pictogrammen voor uiteenlopende klanten en projecten. De universele taal van iconen is in ons dagelijks leven zo geïntegreerd dat we er ons zelfs niet meer van bewust zijn. Het maakt deel uit van onze alledaagse evidente communicatie. Op onze smartphone, computer, in het verkeer, op al onze huishoudapparaten. De communicatie van iconen is een krachtig medium, in een oogwenk geeft het richting aan.

Een eenvoudig icoon werkt niet alleen taaloverschrijdend, het communiceert ook op een directe en heldere manier.

Een eenvoudig icoon werkt niet alleen taaloverschrijdend, het communiceert ook op een directe en heldere manier.

We houden van pure en eenvoudige ontwerpen. Elk project resulteert in een specifieke oplossing, die ook jouw merkidentiteit verder ondersteunt en versterkt. We ontwerpen iconen voor user interfaces, op product design, bewegwijzering of andere projecten.

We hebben veel expertise in het ontwerp van iconen. We realiseerden icoonprojecten voor diverse internationale klanten: Cisco, Carfax, Niko, Niko Projects, Grammer, De Winkelhaak, Casalingo, Mazda, CultuurNet Vlaanderen, Bibliotheek Dendermonde, VAF Vlaams Audiovisueel Fonds, Vlaamse overheid, GPG Paper, Intensia.